Kuře na červeném víně

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
642 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
46 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa bez kosti opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Osolíme, opepříme a poprášíme moukou.
  • 2
    Rozpálíme na pánvi olej, osmahneme na něm kuřecí maso a poté vyndáme z pánve. Vypečenou šťávu přecedíme.
  • 3
    Polovinu másla rozpustíme ve woku. Očistíme žampiony a osmahneme je s okapanými cibulkami. Přidáme scezený výpek a červené víno. Nalijeme smetanu, přidáme bobkový list a tymián. Kousky kuřete dáme znovu do woku a dusíme 25 minut. Poklademe zbylým máslem, zamícháme a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.