Kuře na citronu

30 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
446 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
29 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Vápník
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a rozporcujeme na 4 díly. Porce masa opepříme a osolíme.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej a maso na něm ze všech stran zprudka opečeme. Pak ho vyjmeme a necháme v teple.
  • 3
    Olej z pánve scedíme, zakápneme citronovou šťávou, přimícháme máslo a důkladně prošleháme. Pak do šťávy ještě přidáme jemně nakrájenou petrželku.
  • 4
    Porce masa na talířích přelijeme horkou šťávou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.