Kuřecí kotleta plněná rokfórem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2777 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
265 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
920 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí kotletky (prsa) naklepeme, osolíme a opepříme. Poté v misce důkladně promícháme rozdrobený sýr, máslo a armaňak a tuto směs rozprostřeme na maso. Kotletky přeložíme a okraje k sobě přitiskneme. Maso obalíme postupně v mouce, vejci a strouhance.
  • 2
    Ve fritéze rozpálíme olej na 160C. Kuře fritujeme zhruba 10-15 minut, dokud není hnědé a křupavé.
  • 3
    Po vyjmutí odstraníme přebytečný tuk tak, že položíme hotové kotletky na papírový ubrousek. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.