Kuřecí nákyp

65 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
14 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
430 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso umeleme na strojku a vložíme do mísy, posypeme solí, pepřem, přilijeme bešamel, přidáme žloutky, promícháme a opatrně vmícháme sníh z bílků.
  • 2
    Zapékací formu vymažeme máslem, vložíme kuřecí těsto, dáme do vyhřáté trouby a pečeme při střední teplotě asi 1/2 hodiny.
  • 3
    Hotový nákyp naporcujeme na talíře a ozdobíme plátky kyselé okurky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.