Kuřecí řezanka na víně s žampiony

60 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
655 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
22 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky, žampiony na plátky, šalotku nadrobno.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, přidáme lžíci másla, přisypeme kousky masa, osolíme, opepříme a orestujeme. Přidáme plátky žampionů, šalotku, osmahneme, podlijeme vínem, koňakem a na prudkém ohni necháme téměř vyvařit. Nyní zmírníme oheň, podlijeme vývarem a dusíme doměkka.
  • 3
    Pokrm rozdělíme na talíře a přiložíme opečené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.