Linguine s roketou

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
666 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
37 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
770 mg
Cukr
150 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny připravíme dle postupu, který uvádí výrobci na obalu. Uvařené těstoviny slijeme a necháme okapat.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme 60 ml oleje, přidáme do něj zpátky těstoviny, přimícháme natrhané listy rokety bez stonku. Zprudka vaříme 2 minuty za neustálého míchání, až listy rokety začínají ovadat. Odstavíme z plotny.
  • 3
    Těstoviny s roketou smícháme s polovinou nastrouhaného parmezánu a zbývajícím olivovým olejem. Nakonec osolíme a opepříme.
  • 4
    Vše znovu promícháme a posypeme zbývajícím parmezánem. Můžeme servírovat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.