Lososí plátky Chambord

27 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
576 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
20 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme pokrájenou cibuli a karotku, orestujeme 2 minuty a stáhneme z ohně.
  • 2
    Do hrnce vložíme plátky lososa, přidáme orestovanou zeleninu z pánve, dále pak posekanou petrželku, bobkový list, tymián, osolíme, opepříme a zalijeme červeným vínem. Povaříme asi 10 minut.
  • 3
    Plátky rozdělíme na talíře, přelijeme lžící omáčky ve které se vařily, ozdobíme orestovanými žampióny.
  • 4
    Podáváme s nasucho opečenými topinkami z bílého chleba.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.