Mořské plody na rajčatech

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
5 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
617 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V olivovém oleji mírně osmažíme 1 stroužek česneku, když zhnědne, vyjmeme ho a na olej vsypeme nasekanou petrželovou nať, vmícháme tužší část směsi mořských plodů, zalijeme vínem a dusíme. Po chvíli přidáme rajčata, rajčatový protlak a za stálého míchání ještě dusíme.
  • 2
    Poté směs osolíme, opepříme, kořeníme utřeným oreganem a vmícháme zbylou část směsi plodů, krevety, krabí tyčinky a zbylý rozdrcený česnek. Dusíme doměkka, přidáme pokrájené rajče, posekanou bazalku a nasekaný česnek.
  • 3
    V mezičase uvaříme špagety na skus, poté slijeme a necháme řádně okapat.
  • 4
    V míse smícháme udušenou směs plodů se špagetami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.