Nádivka na plněné těstoviny
30 min.
Ingredience
- 600gramůHovězí maso dušené
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- 50mililitrůHovězí vývar základní
- 8gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 200gramůŠpenát listový čerstvý
- 50gramůSýr Parmezán
- 20gramůStrouhanka
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
355 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
26 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
946 mg
Cukr
406 mg
Postup přípravy
- 1Dušené nebo vařené hovězí maso umeleme na strojku, vložíme do mísy, přidáme posekané špenátové listy, sůl, pepř, žloutky, strouhaný sýr a trochu vývaru. Vše spolu dobře promícháme, až vznikne hladké těsto. Je-li příliš řídké, zahustíme ho strouhankou.
- 2Tuto nádivku používáme na ravioli, canneloni a jiné těstoviny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.