Námořnické maso po bulharsku
80 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 600gramůHovězí svíčková
- 2kusyRajčata
- 3lžíceOlej stolní
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceVíno červené
- 120gramůŠunka dušená
- 160gramůŽampiony čerstvé
- 1lžičkaProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
12 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěné žampiony nakrájíme na plátky a podusíme je na másle.
- 2Ze svíčkové nakrájíme nudličky, osolíme a opepříme. Na oleji osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso a podusíme.
- 3Před koncem dušení přidáme rajčatový protlak, víno, šunku nakrájenou na nudličky, oloupaná, na čtvrtky nakrájená rajčata bez jader a nakonec podušené žampiony.
- 4Podáváme se špagetami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.