Námořnické maso po bulharsku

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
12 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné žampiony nakrájíme na plátky a podusíme je na másle.
  • 2
    Ze svíčkové nakrájíme nudličky, osolíme a opepříme. Na oleji osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso a podusíme.
  • 3
    Před koncem dušení přidáme rajčatový protlak, víno, šunku nakrájenou na nudličky, oloupaná, na čtvrtky nakrájená rajčata bez jader a nakonec podušené žampiony.
  • 4
    Podáváme se špagetami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.