Okouník s kapary

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
493 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
20 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné rybí filety osolíme, opepříme, potřeme worcesterem, vložíme do hrnce vymazaného máslem, zalijeme vínem, zakryjeme poklicí a pomalu dusíme asi 8-10 minut. Citróny oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Ryby z hrnce rozdělíme na talíře. Ve vývaru rozpustíme máslo, přidáme kapary, citróny a petržel a krátce provaříme. Omáčkou přelijeme ryby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.