Omeleta s tuňákem

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
521 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
32 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z tuňáka nakrájíme na kostičky, smícháme s posekanou petrželkou a zalijeme rozšlehanými vejci. Osolíme a opepříme.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme máslo, na něj vlijeme vejce s tuňákem a usmažíme omeletu. Omeletu přendáme na talíř a podáváme spolu s rozpuštěným máslem, do kterého jsme vmíchali sardelovou pastu.
  • 3
    K omeletě se výborně hodí bílé pečivo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.