Omeleta s tuňákem
15 min.
Ingredience
- 6kusůVejce slepičí
- 80gramůTuňák obecný
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 180gramůChléb pšeničný (bílý)
- 60gramůMáslo čerstvé
- 10mililitrůSardelová pasta
- 15gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
521 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
32 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Filety z tuňáka nakrájíme na kostičky, smícháme s posekanou petrželkou a zalijeme rozšlehanými vejci. Osolíme a opepříme.
- 2Na pánvi rozehřejeme máslo, na něj vlijeme vejce s tuňákem a usmažíme omeletu. Omeletu přendáme na talíř a podáváme spolu s rozpuštěným máslem, do kterého jsme vmíchali sardelovou pastu.
- 3K omeletě se výborně hodí bílé pečivo.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.