Orleánská vejce

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
461 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
27 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme na hniličku a oloupeme. V topinkovači upečeme topinky.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme kuřecí prsa nakrájená na nudličky a lanýže pokrájené na proužky. Orestujeme dvě minuty.
  • 3
    Do husté smetany vmícháme několik lžic drůbežího vývaru.
  • 4
    Na servírovací talíř položíme topinky, na každou dáme několik kousků kuřecího masa a přelijeme ochucenou smetanou. Na to položíme vejce, na každé dáme proužek lanýže a zalijeme lžící smetany.
  • 5
    Podáváme jako předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.