Pečená pražma s olivami a zeleninou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
87 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
6 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
4 g
Cukr
984 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve si připravíme čtverce pečícího papíru tak velké, abychom do nich mohli zabalit plátky ryby.
  • 2
    Plátky ryby omyjeme a osušíme.
  • 3
    Plátek ryby vložíme na polovinu čtverce papíru. Přidáme čtvrtinu fazolek, čtvrtku rozpůlených rajčat, čtvrtinu bazalkových lístků a jeden plátek citronu. Směs osolíme, opepříme a zakapeme lžičkou oleje. Druhou polovinu papíru přehneme přes směs a po obvodu založíme. Stejným způsobem připravíme všechny plátky.
  • 4
    Balíčky s rybou vložíme na plech a v troubě předehřáté na 200 °C pečeme patnáct minut.
  • 5
    Hotové ryby v balíčcích rozdělíme na talíře, ozdobíme olivami. Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.