Pečená pražma s olivami a zeleninou
35 min.
Ingredience
- 1hrstBazalka
- 4plátkyPražma
- 120gramůOlivy černé
- 12kusůRajčata Cherry
- 120gramůFazolové lusky zelené
- 4lžičkyOlej olivový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusCitrony
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
87 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
6 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
4 g
Cukr
984 mg
Postup přípravy
- 1Nejprve si připravíme čtverce pečícího papíru tak velké, abychom do nich mohli zabalit plátky ryby.
- 2Plátky ryby omyjeme a osušíme.
- 3Plátek ryby vložíme na polovinu čtverce papíru. Přidáme čtvrtinu fazolek, čtvrtku rozpůlených rajčat, čtvrtinu bazalkových lístků a jeden plátek citronu. Směs osolíme, opepříme a zakapeme lžičkou oleje. Druhou polovinu papíru přehneme přes směs a po obvodu založíme. Stejným způsobem připravíme všechny plátky.
- 4Balíčky s rybou vložíme na plech a v troubě předehřáté na 200 °C pečeme patnáct minut.
- 5Hotové ryby v balíčcích rozdělíme na talíře, ozdobíme olivami. Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.