Penne s cizrnou a mořskými řasami
90 min.
Ingredience
- Na těstoviny
- 350gramůTěstoviny Penne
- 100gramůCizrna
- 2lžíceŘasy Hijiki
- 30mililitrůOlej olivový extra panenský
- 1kusBobkový list
- 5gramůSůl
- 20mililitrůOmáčka sójová
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
482 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
10 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cizrnu přes noc namočíme. Vaříme ji v tlakovém hrnci se
- 22 bobkovými listy 50 minut.
- 3Řasy hijiki namočíme na 10 minut do vody, natrháme je na kousky a osmahneme na pánvi s 1 stroužkem česneku a troškou olivového oleje. Přidáme cizrnu, sójovou omáčku a povaříme několik minut, aby se chuti spojily.
- 4Těstoviny uvaříme „al dente" v mírně osolené vodě a krátce je dovaříme na pánvi s omáčkou.
- 5Vegetariánské penne podáváme horké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.