Penne s cizrnou a mořskými řasami

90 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
482 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
10 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cizrnu přes noc namočíme. Vaříme ji v tlakovém hrnci se
  • 2
    2 bobkovými listy 50 minut.
  • 3
    Řasy hijiki namočíme na 10 minut do vody, natrháme je na kousky a osmahneme na pánvi s 1 stroužkem česneku a troškou olivového oleje. Přidáme cizrnu, sójovou omáčku a povaříme několik minut, aby se chuti spojily.
  • 4
    Těstoviny uvaříme „al dente" v mírně osolené vodě a krátce je dovaříme na pánvi s omáčkou.
  • 5
    Vegetariánské penne podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.