Pikantní hovězí ragú

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
12 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
607 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V rozehřátém oleji osmažíme drobně nakrájenou a oloupanou cibuli, přidáme papriku a maso nakrájené na malé kostky.
  • 2
    Lehce ho osmahneme, podlijeme trochou vody a přikryté dusíme. Když je maso poloměkké, vysmahneme šťávu na tuk, zaprášíme hladkou moukou, osmahneme a podlijeme.
  • 3
    Dobře rozmícháme, přidáme kečup, pepř, utřený česnek a dodusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.