Pikantní hovězí ragú
90 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2lžíceKečup
- 2stroužkyČesnek
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3lžíceOlej stolní
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 400gramůHovězí maso přední
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
12 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
607 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1V rozehřátém oleji osmažíme drobně nakrájenou a oloupanou cibuli, přidáme papriku a maso nakrájené na malé kostky.
- 2Lehce ho osmahneme, podlijeme trochou vody a přikryté dusíme. Když je maso poloměkké, vysmahneme šťávu na tuk, zaprášíme hladkou moukou, osmahneme a podlijeme.
- 3Dobře rozmícháme, přidáme kečup, pepř, utřený česnek a dodusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.