Pikantní plátky svíčkové

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
313 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
22 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
556 mg
Cukr
367 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Promícháme chilli papričky, prolisovaný česnek, olej, sůl, pepř, tímto dresingem přelijeme steaky a necháme je 30 minut naložené marinádě.
  • 2
    Maso osmahneme na grilu po každé straně 2 minuty, aby se zatáhlo, ztlumíme teplotu grilu a ještě ogrilujeme po všech stranách přibližně 8 minut, přitom potíráme marinádou.
  • 3
    Necháme hotové steaky 4 minuty stát, poté je nakrájíme na plátky poklademe je na listy hlávkového salátu. Smícháme dresing z pažitky nakrájené, pesta, octa, chilli papričky nasekané, cibule, oleje a zalijeme maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.