Plněné skopové maso

120 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
546 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
50 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
487 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté skopové maso rozřízneme, upravíme na plát a mírně naklepeme. Osolíme, opepříme a poklademe směsí oloupané, nasekané cibule, nakrájené klobásy, nasekané petrželky a soli. Stočíme do rolády a ovážeme nití.
  • 2
    Naplněné maso opečeme v pekáči na másle a oleji, osolíme, podlijeme vodou a upečeme v troubě doměkka.
  • 3
    Během pečení maso přeléváme vypečenou šťávou, obracíme a podléváme vodou.
  • 4
    Upečené maso nakrájíme na porce a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.