Polévka zeleninová s masem
65 min.
Ingredience
- 1kusPetržel - nať
- 1litrVoda pitná
- 1kusPetržel kořen
- 2kusyBrambory
- 4kusyRajčata
- 1kusCibule
- 1kusMrkev kořen
- 0,25kusZelí hlávkové bílé
- 1kusSůl
- 1lžíceTuk
- 400gramůHovězí maso zadní
- 0,5kusCeler bulvový
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
229 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
8 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Na větší kousky pokrajenou cibuli osmahneme na tuku až zesklovatí, přisypeme na kostky nakrájené maso a přilijeme jen tolik vody, aby bylo maso ponořené. Vše osolíme a vaříme téměř do měkka.
- 2Poté přidáme oloupaná nakrájená rajčata, brambory, zbytek zeleniny a vše dovaříme.
- 3Hotovou polévku posypeme petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.