Skopová plec s citronem

50 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
672 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
46 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na menší kousky, cibuli nadrobno, brambor nahrubo, česnek prolisujeme. Maso promícháme s cibulí a pokapeme šťávou z jednoho citronu. Dáme na půl hodiny uležet.
  • 2
    K masu s cibulí přidáme brambor, sůl, česnek a vše spolu umeleme na masovém strojku. Ze směsi vytvoříme 4 placičky, které usmažíme na másle z obou stran.
  • 3
    Podáváme s hořčicí a chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.