Skopová žebírka na roštu

14 min.
Česká republika

Ingredience

    • 500gramůSkopová žebra
    • 2lžíceOlej stolní
    • 2lžíceMáslo bylinkové
    • 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
332 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
23 g
Železo
3 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso na žeberní kosti nařízneme, aby se lépe propeklo. Žebírka osolíme, potřeme olejem a klademe je na rozpálený rošt. Na každé straně je opékáme asi 3-4 minuty.
  • 2
    Hotová žebírka potřeme bylinkovým máslem
  • 3
    Podáváme s rýží, opékanými bramborami nebo se zeleninovými saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.