Skopové po řeznicku
65 min.
Ingredience
- 600gramůSkopová kýta
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 10dekagramůSlanina vepřová
- 15dekagramůKabanos
- 400gramůPaprika zelená
- 150gramůCibule
- 3lžičkyMouka pšeničná hladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
514 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
40 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Vykostěnou kýtu nařežeme na na plát, osolíme, opepříme, zasypeme na nudličky nakrájenou paprikou, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a kabanos vcelku. Zavineme, zavážeme motouzem, dáme dusit na slaninu a cibuli. Podléváme, je-li maso hotové, vyndáme a omáčku zahustíme moukou rozmíchanou s vodou a provaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.