Špagetový salát s bramborami

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
676 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
25 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě, scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Papriky omyjeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky. Vařené brambory pokrájíme na kostičky. Špenátové listy přebereme, povadlé vyhodíme. Zdravý špenát spaříme horkou vodou, zchladíme studenou vodou a posekáme nadrobno. Do skleněné mísy vložíme těstoviny, přidáme brambory, papriku, špenát, povrch salátu posypeme plátky oliv. V misce rozmícháme ocet s hořčicí a olejem, přidáme prolisovaný česnek, osolíme, opepříme, metlou rozmícháme a zalijeme salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.