Spaghetti s citronem a bottargou

35 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
460 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
15 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kůru z citronů dáme do kastrůlku s vodou a přivedeme do varu.Odstavíme.Kůru nakrájíme na tenké proužky.Dužinu citronu nakrájíme na tenké měsíčky.
  • 2
    Na velké pánvi rozpustíme máslo a přidáme botargu.Zalijeme vývarem a na mírném ohni vaříme 5 minut.
  • 3
    Mezitím uvaříme těstoviny dle návodu na obalu.Scedíme je a přidáme na pánev k bottarze /sušené jíkry/.Přidáme kapary,majoránku,citronovu kůru a dužinu.Podle chuti osolíme.Lehce mícháme na mírném ohni asi dvě minuty.
  • 4
    Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.