Staročeská vepřová na zázvoru
95 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 600gramůVepřová pečeně
- 30gramůSádlo škvařené
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 1lžičkaZázvor mletý
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
510 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
44 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
618 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Vepřovou pečeni osolíme, potřeme mletým zázvorem a posypeme kmínem.
- 2Cibuli nakrájíme na kolečka a spolu s masem vložíme na sádlo. Pečeme za stálého přelévání šťávou a podlévání vodou doměkka.
- 3Měkké maso vyjmeme a šťávu necháme vysmahnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.