Sváteční bramborový salát II

50 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
445 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
33 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
9 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce a po vychladnutí je oloupeme a nakrájíme na hranolky.
  • 2
    Vejce uvaříme natrdo a nakrájené je přidáme k bramborám.
  • 3
    Celer a mrkev uvaříme a nakrájíme na drobno a taktéž je smícháme spolu s hráškem s bramborami.
  • 4
    Osolíme, opepříme a přidáme majonézu a okurky i s trochou nálevu.
  • 5
    Vychladíme a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.