Svíčkové řezy s restovanou cibulí
40 min.
Ingredience
- 720gramůHovězí svíčková
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 4mililitryOlej rostlinný
- Restovaná cibule
- 400gramůCibule
- 4lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
342 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
8 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Hovězí svíčkovou nakrájíme na řezy o hmotnosti 180g. Maso dlaní zmáčkneme a okraje několikrát nakrojíme. Připravené masové řezy z obou stran osolíme a opepříme.
- 2V pánvi na oleji (nebo na přepuštěném másle) maso zprudka opékáme z každé strany asi 5 minut. Opečené maso vložíme do teplé trouby.
- 3Restovaná cibule: Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky a v horkém oleji osmahneme dozlatova. Vyjmeme na papírovou utěrku a necháme okapat.
- 4Masové řezy upravíme na nahřáté talíře a posypeme restovanou cibulí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.