Tagliatelle s rajčatovou omáčkou

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
434 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
7 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve vroucí osolené vodě vaříme tagliatelle podle návodu na obalu, poté je scedíme, necháme okapat a odložíme stranou.
  • 2
    Na pánvi rozpálímem máslo, orestujeme na něm na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme kostku zeleninového bujónu, 3 lžíce vody, česnek a za občasného míchání vaříme asi 10 minut.
  • 3
    Přidáme tymián, rozmarýn a vaříme ještě asi 2 minuty. Nakonec nakrájíme rajčata a přidáme do pánve. Omáčku přivedeme k varu a vaříme, dokud nezhoustne.
  • 4
    Na připravené talíře servírujeme tagliatelle, přelijeme je rajčatovou omáčkou a zdobíme čerstvou bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.