Tatarský biftek na severský způsob

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
10 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na silnější plátky, rozebereme na kroužky a vybereme si 4 kroužky přibližně stejně velké. Zbytek cibule nakrájíme nadrobno. Nakládanou červenou řepu pokrájíme na kostičky, stejně tak i vařený brambor. Maso odblaníme a dvakrát umeleme na masovém strojku. Maso osolíme, opepříme a promícháme. Rozdělíme na čtyři díly, každý díl upravíme na střed talířku jako placičku, doprostřed položíme kroužek cibule a do něj opatrně vlijeme žloutek.
  • 2
    Placičku masa kolem dokola obložíme cibulí, řepou, bramborem a kapary.
  • 3
    Podáváme s tmavým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.