Telecí na žampionech
70 min.
Ingredience
- 20gramůMáslo čerstvé
- 5gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 100gramůŽampiony čerstvé
- 200gramůTelecí plec
- 1šálekHovězí vývar základní
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
11 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
579 mg
Cukr
990 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso osolíme, nasucho opečeme, podlijeme vývarem a dusíme.
- 2K poloměkkému masu přidáme očištěné, nakrájené žampiony a dusíme doměkka.
- 3Maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a šťávu procedíme a zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě. Povaříme a přidáme maso.
- 4Nakonec přidáme kousek másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.