Telecí na žampionech

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
11 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
579 mg
Cukr
990 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso osolíme, nasucho opečeme, podlijeme vývarem a dusíme.
  • 2
    K poloměkkému masu přidáme očištěné, nakrájené žampiony a dusíme doměkka.
  • 3
    Maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a šťávu procedíme a zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě. Povaříme a přidáme maso.
  • 4
    Nakonec přidáme kousek másla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.