Telecí řízky na paprice

33 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
453 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
31 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
187 mg
Cukr
78 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso rozkrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Řízky z obou stran osmažíme na másle s olejem do zlatova. Usmažené řízky vyjmeme a držíme v teple. Do výpeku vmícháme hořčici, papriku, rozředíme vodou a za stálého míchání na mírném plameni povaříme alespoň 10 minut. Na závěr přidáme smetanu a citronovou šťávu. Do omáčky vrátíme řízky, necháme je prohřát a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.