Těstovinový salát s mořskými plody

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
840 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
41 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny tagliatelle uvaříme podle návodu na obalu, zcedíme,necháme okapat.
  • 2
    Na zálivku použijeme olivový olej, hořčici, sůl, pepř, prolisovaný česnek a citronovou šťávu. Všechno důkladně protřepeme v uzavíratelné láhvi. 2 lžícemi zálivky pokapeme těstoviny.
  • 3
    Mix mořských plodů vhodíme do vroucí vody, osolíme, přilijeme víno, vaříme na mírném ohni 15 minut, vyjmeme a necháme okapat.
  • 4
    Na pánvi rozpálíme olej a zprudka orestujeme fazolové lusky nakrájené na třetiny.
  • 5
    Do velké mísy vsypeme těstoviny, mix mořských plodů, jemně nakrájenou červenou cibuli a orestované lusky, dochutíme solí a pepřem, zalijeme zálivkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.