Těstoviny s olivovou omáčkou
25 min.
Ingredience
- 5kusůAnčovička - filety
- 1kusChilli paprička
- 170mililitrůOlej olivový
- 4kusyRajčata
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 5lžicKapary
- 0,67šálekOlivy černé
- 500gramůTěstoviny konzumní
- 5litrůVoda pitná
- 0,25šálekPetržel - nať
- 0,25šálekBazalka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1047 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
53 g
Sacharidy
111 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Umixujeme olivy bez pecek, kapary, filety, chilli papričku bez semen, olej, bazalku a petrželku. Rajčata na třicet sekund ponoříme do vařící vody, pak je oloupeme, nasekáme, odstraníme jádřince a přidáme k olivové směsi, kterou znovu promixujeme.
- 2Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme, promícháme s připravenou omáčkou a okamžitě podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.