Vaječná pánev se zeleninou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
28 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi na rozehřátém másle necháme za stálého míchání zesklovatět očištěnou, na kousky nakrájenou jarní cibulku. Přidáme očištěnou, na nudličky nakrájenou papriku, okapaný hrášek a dusíme ještě 2 minuty. Vejce rozmícháme vidličkou a zalijeme jimi zeleninu v pánvi. Osolíme, opepříme a vejce necháme srazit, aby bílek byl pevný. Vejce nemícháme.
  • 2
    Nakonec pokrm posypeme nasekanou petrželkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.