Vaječná pánev se zeleninou
20 min.
Ingredience
- 5kusůCibulka jarní
- 1kusPaprika červená
- 4lžíceHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžícePetržel - nať
- 4kusyVejce slepičí
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
28 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Na pánvi na rozehřátém másle necháme za stálého míchání zesklovatět očištěnou, na kousky nakrájenou jarní cibulku. Přidáme očištěnou, na nudličky nakrájenou papriku, okapaný hrášek a dusíme ještě 2 minuty. Vejce rozmícháme vidličkou a zalijeme jimi zeleninu v pánvi. Osolíme, opepříme a vejce necháme srazit, aby bílek byl pevný. Vejce nemícháme.
- 2Nakonec pokrm posypeme nasekanou petrželkou a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.