Vajíčkový salát s kapií

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
541 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
40 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
771 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci s vodou uvaříme vejce natvrdo, asi 10 minut, scedíme vychladíme, oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, které dáme do mísy. Cibuli oloupeme, nakrájíme na malé kousky a vysypeme ji do mísy k vejcím. Přidáme nastrouhaný sýr, na tenké proužky nakrájenou šunku a kapii, vsypeme scezený hrášek, všechny suroviny osolíme, opepříme, důkladně promícháme, přidáme majonézu a ještě jednou promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.