Vařené hovězí maso s jablky

150 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
371 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
13 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
3 g
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na srpečky.
  • 2
    Maso vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme kousek cibule, několik zrnek pepře a vaříme na mírném ohni 2 hodiny. Maso vyndáme a naporcujeme.
  • 3
    Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme pokrájená jablka a chvilku podusíme na másle. Jablka podlijeme vývarem, trochu osladíme, zakapeme citronovou šťávou a 2 minuty podusíme.
  • 4
    Na talíře pokládáme porce masa, které obložíme dušenými jablky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.