Vepřová krkovice s fazolkami

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
607 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
45 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Cibuli a slaninu nakrájíme nadrobno. Papriky zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, rajčata nakrájíme na kostičky. Fazolky očistíme, překrájíme a vložíme vařit do vroucí vody na 5 minut. Poté fazolky scedíme, přelijeme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    Slaninu vyškvaříme v rendlíku, přidáme maso, které z obou stran smažíme dozlatova spolu s cibulí. K masu přidáme fazolky, kmín, zalijeme vývarem a na mírném plameni dusíme. K téměř měkkému masu přidáme papriky a dusíme. Na závěr vmícháme rajčata a dodusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.