Vepřové kotlety s klobásou a bramborami

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
799 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
52 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
7 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory a jablka nakrájíme na kostičky. Brambory dáme do horkého vývaru a uvaříme do poloměkka. Přidáme jablka, vaříme, až brambory zcela změknou a vsají vývar.
  • 2
    Omyté kotlety na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Maso obalíme ve strouhance a opečeme po obou stranách na oleji. Před koncem pečení přidáme klobásy, rychle je opečeme.
  • 3
    Brambory s jablky upravíme na mísu, opepříme je, poklademe kroužky cibule osmahnutými do zlatova na másle a obložíme kotletami s klobásami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.