Vepřové na česneku a chilli

335 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
279 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
19 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
69 mg
Cukr
47 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do velké pánve vložíme vepřové maso vcelku, přidáme dostatek studené vody, aby je pokrývala a uvedeme do varu. Z povrchu odstraníme pěnu, přikryjeme pokličkou a necháme vařit 30 minut. Maso necháme v tekutině pod pokličkou vychladnout nejméně 2 hodiny. Poté vyndáme a 3 hodiny necháme stranou, kůží nahoru. Odřízneme kůži tak, aby na povrchu masa zůstala tenká vrstva tuku. Maso pokrájíme na tenké plátky a srovnáme na talíři. V misce smícháme přísady na omáčku - česnek, jarní cibulky, sójovou omáčku, chilli olej a sezamový olej. Maso omáčkou polijeme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.