Vepřový řízek zapečený

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
3929 kcal
Bílkoviny
256 g
Tuky
309 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z vepřové kýty nakrájíme čtyři řízky, naklepeme, osolíme a na oleji zprudka opečeme, po obou stranách.
  • 2
    Řízky vyndáme a na výpeku osmahneme nakrájenou cibuli a plátky žampionů, podusíme.
  • 3
    Řízky rozložíme na pekáč pokryjeme žampióny s cibulí, plátky debrecínky a sýra, zalijeme smetanou a 5 minut zapékáme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.