Zkaramelizované šalotky s medem

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
255 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
16 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
40 mg
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané cibulky vložíme na 1 - 2 hodiny do vody s vinným octem, poté okapané cibulky osmahneme v pánvi na másle po všech stranách, přidáme med a necháme zkaramelizovat. Zalijeme vývarem, na mírném ohni vaříme, dokud cibulky nezměknou.
  • 2
    Nakonec podle chuti osolíme a opepříme.
  • 3
    Podáváme jako přílohu k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.