Hovězí maso je pro přípravu mnoha jídel přímo nezbytné. Hovězí guláš, rajská omáčka, hovězí na houbách nebo na česneku jsou klasická jídla české kuchyně, v této kuchařce z hovězího masa ale najdete i mnoho dalších jídel z celého světa. Určitě si z nich vyberete…
-
Carpaccio se sýrem
40 minNecháme lehce zamrznout hovězí svíčkovou, poté ji rozkrájíme na co nejtenčí plátky a ty...
-
Do větší mísy nasypeme odváženou mouku, lžičku soli. Přidáme vodu a vymícháme hladké...
-
Hovězí omytou a osušenou svíčkovou ostrým širokým nožem podélně rozkrojíme. Na vzniklý...
-
Tatarský biftek Parisien
20 minNa malé kostičky pokrájíme sterilované okurky, cibuli, kapary a oloupané syrové...
-
Mrkev, petržel a celer oškrábeme a omyjeme, cibuli oloupeme. Zeleninu nekrájíme. ...
-
Nejdříve připravíme těsto na palačinky: Do misky prosejeme mouku s kypřícím práškem....
-
Brambory uvaříme ve vodě se slupkou. Necháme vychladnout a oloupeme, nakrájíme na...
-
Studená ukrajinská vařená sekaná
100 minDo směsi mletého vepřového a hovězího masa přidáme bramborový škrob rozmíchaný v mléce,...
-
Zelené chilli papričky rozkrojíme, pod tekoucí vodou z nich vypláchneme všechna semínka...