- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- xenia1
xenia1
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 3193x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro xenia1 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 55x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 3193Šunková náplň do jarní rolády
Omyjeme a drobně pokrájíme pažitku. Na nudličky nakrájenou šunku osmažíme v pánvi na másle dorůžova. Přimícháme rozšlehaná vajíčka, ochutíme solí, bílým pepřem a za stálého míchání necháme...
vícePlněná jablka pečená v křehkém těstě
Nejdříve si připravíme den předem křehké těsto: Do mísy prosejeme hladkou mouku, přidáme vaječný žloutek, změklé, na kousky pokrájené máslo, promícháme ho, dáme na vál a rukama těsto důkladně...
víceMuffiny se zeleninou, hříbky a sýrem
Omyté a oloupané brambory (nejlépe červené) nakrájíme na kostičky. Ve 4 dl osolené vody je povaříme max. 10 minut. Scedíme je a v sítu necháme okapat. Očistíme a omyjeme lahůdkovou cibulku a...
víceBylinková polévka s hlívou a pórkem
Omyjeme a drobně pokrájíme bylinky, které podporují trávení: 1/2 lžičky estragonu a 1 lžíci řeřichy. Očistíme, omyjeme pórek a hlívu ústřičnou. Pórek pokrájíme na kolečka, hlívu na proužky. ...
víceHejk vařený v páře s jogurtovým dresingem
Dva mražené filety z hejka (bez kůže) omyjeme, osušíme a necháme povolit. Poté je celé osolíme, posypeme kmínem, zvrchu posypeme pepřem 4 barev a pokapeme citrónovou šťávou. Omyjeme po 2...
víceKřepelčí pikantní ovocný bujon
Grapefruit oloupeme, rozdělíme na dílky, ze kterých sloupneme bílou, hořkou slupku. V misce vyšleháme žloutky s 1 špetkou soli, 1 špetkou bílého pepře, přidáme 3 lžíce grapefruitové dužiny, 1...
vícePlněné jahodové pusinky
Nejdříve vysušíme jahody. Očištěné a omyté jahody necháme okapat, pak je nakrájíme na plátky, rozložíme na plech s pečícím papírem a dáme je do trouby. sušíme je při 120°C asi 1 hodinu. Pak je...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele