- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- spekarek
spekarek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 150x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro spekarek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 3x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 150Bagetka plněná lososem
Na másle opečeme cibuli, cukr, sůl a tymián. Opékáme tak dlouho, dokud cibule nezezlátne a nezkaramelizuje. Lososa nakrájíme na nudličky, dle chuti nasolíme, obalíme v mouce a na másle...
víceSuflé z lososa
Naporcovaného lososa uvaříme v mléce. Po 15 minutách lososa z mléka vyndáme a necháme vychladnout. Poté z něj odstraníme kosti a kůži a natrháme na kousky. Mléko přelijeme přes jemné síto a...
víceLosos pečený v alobalu
Naporcovaného lososa osolíme, opepříme a namočíme do marinády připravené z octa a oleje. Lososa v marinádě necháme 1 hodinu uležet. Než se losos namarinuje, připravíme ještě papriku. Papriku...
víceGrilovaný losos s řeřichovým dresinkem
První čím začneme je řeřichový dresink. Řeřichu nasekáme a přimícháme ke smetaně. Podle chuti osolíme a opepříme. Nakonec pokapeme citronovou šťávou, opět promícháme a necháme dresink uležet....
víceOpilý zelenivový vývar
Do hrnce nalijeme vodu, víno a ocet. Do připravené tekutiny přidáme očištěnou a na kostky pokrájenou zeleninu a vaříme do změknutí. Jakmile zelenina změkne, vývar přelijeme přes síto. Samotný...
víceSardelové máslo
Sardelová očka vyjmeme z obalu a necháme okapat. Okapaná očka nahrubo nasekáme. Poté s máslem a citronovou šťávou vyšleháme v pastu. Podle chuti přidáme pepř.
víceStudená omáčka s cibulí
Žloutky vyšleháme do pěny. Po vyšlehání přidáme ke žloutkům jemně nasekanou cibuli, citronovou šťávu a olej. Směs vymícháme do husté lesklé omáčky. Dle chuti osolíme a opepříme.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele