- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- spekarek
spekarek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 150x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro spekarek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 3x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 150Řecká česneková omáčka
Brambory uvaříme ve slupce do změknutí. Po vychladnutí brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhátku. K bramborám přimícháme česnek, citronovou šťávu, citronovou kůru a olej. Vše...
víceLososí nudličky se zeleninou
Filé naporcujeme na malé nudličky, osolíme, opepříme a obalíme v polohrubé mouce. Takto připraveného lososa zatím odložíme. Do zbytku mouky přidáváme po troškách vodu tak dlouho, dokud...
víceLimetkový losos
Lososa naporcujeme, posypeme nadrceným fenyklem, osolíme, opepříme a pokapeme olejem. Takto připraveného lososa pokapeme šťávou z limetky a olejem. Lososa vložíme do zapékací misky a vložíme...
víceUzený losos se salátem z brambor a volským okem
Brambory uvaříme ve slupce do změknutí. Uvařené brambory přecedíme a necháme vychladnout. Když jsou brambory vychladlé, pokrájíme je na libovolné kousky. Nyní připravíme zálivku. Majonézu,...
víceLosos po staroanglicku
Naporcovaného a osoleného lososa na části másla podusíme 30 minut. Poté necháme zchladnout. Když je losos vychladlý, odstraníme z něj kůži a kosti a natrháme na menší kousky. Kousky lososa...
víceUzený losos na vejcích
Na oleji umícháme vejce. Podle chuti osolíme a opepříme. Než se vajíčka srazí, vmícháme do směsi smetanu. Nakonec ještě přidáme uzeného lososa. Hotová vajíčka s lososem narovnáme na talíř a...
víceLososové kapsy
Naporcovaného a osoleného lososa podusíme na másle 30 minut. Necháme vychladnout. Mezitím vyšleháme 25 g másla s citronovou kůrou do pěny, přidáme 1 menší cibuli pokrájenou na jemné kostičky....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele