- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- spekarek
spekarek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 150x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro spekarek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 3x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 150Smetanová omáčka z hub
Sušené houby zalijeme vlažnou vodou a necháme změknout. Na másle orestujem najemno nakrájenou cibuli. Jakmile cibulka zhnědne, přidáme houby i s výluhem. Poté přimícháme zakysanou smetanu....
víceAvokádo v čočce
Na oleji orestujeme předem namočenou čočku s kostičkami avokáda. Poté podlijeme vínem a zeleninovým vývarem. Celou směs vaříme na mírném plameni 15 minut. Ke směsi avokáda a čočky přimícháme...
víceOmáčka z kumkvát a estragonu
Cibulku najemno nakrájíme, kumkváty rozkrájíme na plátky. Obě suroviny zlehka orestujeme na oleji. Poté přelijeme hovězím vývarem. Vše přivedeme k varu a vaříme asi 10 minut. Nakonec přidáme...
víceFazole, kukuřice a cizrna s rajčatovou omáčkou
Fazole s kukuřicí vysypeme do síta a propláchneme studenou vodou. Poté vložíme do misky. Ledový salát omyjeme od nečistot a natrháme. Natrhané kousky salátu promícháme s kukuřicí, fazolemi a...
víceVařený kapr se zázvorovo-švestkovou omáčkou.
Nasoleného a naporcovaného kapra vložíme spolu s cibulí, česnekem, kouskem celeru, mrkve a petržele do hrnce s vodou. Celou směs přivedeme k varu, sebereme případnou pěnu a na mírném plameni...
víceLosos v soli a paprikový krém
Do pekáčku vložíme alobal. Alobal by měl být přes okraje pekáčku vyšší. Do pekáčku s alobalem vsypeme polovinou soli. Na vrstvu soli položíme lososa. Břišní dutinu lososa vyplníme kolečky...
víceŘecká česneková omáčka
Brambory uvaříme ve slupce do změknutí. Po vychladnutí brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhátku. K bramborám přimícháme česnek, citronovou šťávu, citronovou kůru a olej. Vše...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele