- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- svisla
svisla
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1033x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro svisla |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 39Salám smažený v sýrovém těstíčku
Oloupaný salám nakrájíme na kolečka a po obvodu nakrojíme. Vejce rozšleháme s moukou a strouhaným sýrem, přilijeme mléko a lžíci oleje a připravíme těstíčko. Namáčíme v něm kolečka salámu a...
víceLečo s tofu
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji. Postupně přidáme očištěné, na kousky nakrájené papriky a cuketu, omytá, na dílky nakrájená rajčata a na kostičky nakrájené tofu. Podle...
víceZapečené lilky s parmezánem
Omyté lilky podélně nakrájíme na plátky. Obalíme je nejdříve v hladké mouce a potom ve vejcích rozšlehaných se solí a pepřem. Obalené lilky smažíme na pánvi na oleji po obou stranách...
víceZapečené lilky s parmezánem
Omyté lilky podélně nakrájíme na plátky. Obalíme je nejdříve v hladké mouce a potom ve vejcích rozšlehaných se solí a pepřem. Obalené lilky smažíme na pánvi na oleji po obou stranách...
víceZapečené lilky s parmezánem
Omyté lilky podélně nakrájíme na plátky. Obalíme je nejdříve v hladké mouce a potom ve vejcích rozšlehaných se solí a pepřem. Obalené lilky smažíme na pánvi na oleji po obou stranách...
víceVejce s petrželovým máslem
Vejce vaříme 4 minuty, potom je vložíme do studené vody a oloupeme. Vejce nesmějí vychladnout. Oloupaná vejce rozkrojíme napůl a polijeme je rozpuštěným máslem, ve kterém jsme zpěnili...
víceVepřové maso s houbami a pórkem
Z konzervy oddělíme sádlo a osmahneme na něm očištěné houby nakrájené na plátky. Přidáme očištěný, na nudličky nakrájený pórek a osmažíme. Podlijeme trochou vody, zaprášíme moukou a pod...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele