- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nova
nova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1016x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1016Palačinky s čokoládou a šlehačkou
Vejce dobře rozmícháme, mírně osolíme, zředíme mlékem a za stálého prošlehávání přisypeme prosátou polohrubou mouku. Ze vzniklého hladkého těstíčka po obou stranách upečeme v máslem vytřené...
víceJablkové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta
Uvařené brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme prosátou mouku, sůl, tvaroh a vejce. Vše zpracujeme v těsto. Jablka omyjeme, oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na...
vícePizza s vejcem
Na jednotlivé porce základní pizzy vyklepneme vejce a dbáme, aby se neroztrhl žloutek. Přes vejce položíme sardelové řezy a pizzy upečeme v dostatečně vyhřáté troubě. Podáváme krátce po...
víceVejce míchaná na másle
Rozmíchaná, mírně osolená vejce vlijeme do rozpuštěného másla a zvolna mícháme, až směs zhoustne. Vejce posypeme omytou, jemně nakrájenou petrželovou natí nebo pažitkou. Ihned podáváme.
víceVaječná omeleta s klobásou
Na rozpuštěném tuku zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme oloupanou a na tenké plátky nakrájenou klobásu a krátce podusíme. Rozmíchaná, mírně osolená vejce vlijeme do pánvičky s...
víceSmažený celer
Větší celer očistíme, omyjeme a ovaříme v osolené vodě. Poloměkký celer necháme vychladnout a potom jej nakrájíme na silnější plátky. Plátky obalíme v prosáté mouce, ve vejcích rozšlehaných...
víceLázeňská zeleninová směs
Dušenou šunku nakrájíme na malé kostičky a krátce ji podusíme na másle. Přidáme očištěnou, jemně nakrájenou a zvlášť uvařenou zeleninu, sterilovaný hrášek a nakrájenou petrželovou nať. Vše...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele