- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- zatka
zatka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1135x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro zatka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 25x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1135Bambusové košíčky s cuketou a krevetovou pastou
Cukety omyjeme, oloupeme a na širokým nožem nakrájíme tenké plátky (podobně krájíme okurku). V misce si smícháme krevetovou pastu s nastrouhaným zázvorem a 2 lžícemi smetany. Omyté a osušené...
víceBanány v kokosovém těstíčku
Připravíme si těstíčko: do mísy dáme kokosové mléko, kokosový likér, rýžovou mouku, sůl a rozpuštěné máslo. Vše dobře promícháme na hladké těstíčko. Oloupané banány překrojíme na poloviny a...
víceBandorka - kmínová polévka z kozákovska
Libeček omyjeme, lístky drobně pokrájíme. Oloupaný česnek rozetřeme se špetkou soli. Oloupané a omyté brambory pokrájíme, kostičky a dáme vařit do 1 litru osolené vody s kmínem, při mírné...
víceBanoffe - banánový koláč s mléčným karamelem
Do hrnce s litrem vody ponoříme uzavřenou plechovku kondenzovaného slazeného mléka Tatra (plechovka musí být zcela ponořená) a pomalu ji vaříme 2 hodiny. Poté ji vyjmeme, necháme vychladnout,...
víceBarevná rýže se zeleninou
Nejdříve si uvaříme 500 g rýže a odměříme ji hrnečkem. Na 1 hrneček rýže počítáme 2 hrnečky vody. Vodu v hrnci uvedeme do varu a nasypeme do ní dobře propranou rýži. Jakmile se voda začne...
víceBarkus - bramboráky z Mokřavy
Oloupané a omyté brambory jemně nastrouháme a necháme asi 5 minut odstát. Pak z nich odlijeme přebytečnou vodu. Přidáme k nim krupici, hodně majoránky a kmínu, pepř, vejce, česnek a sůl podle...
víceBavorské opilé zaječí řízky
Očistíme cibule a česnek. Cibule pokrájíme nadrobno, česnek utřeme. Větší zaječí zadní stehna omyjeme, osušíme a vykostíme. Maso upravíme na 4 řízky, které zlehka naklepeme, potřeme utřeným...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele