- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- zatka
zatka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1135x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro zatka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 25x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1135Mléčná polévka s cuketou
Mléko a vodu dáme do hrnce, osolíme a přivedeme do varu. Cuketu očistíme, nakrájíme na malé kostky, které přidáme k mléku. Necháme pomalu vařit až do změknutí cukety, přibližně 15 minut. Z...
víceMléčná uzená polévka
Uzenou krkovici omyjeme a uvaříme v 1 litru vody, do které jsme dali oloupanou cibuli, česnekem, bobkový list, nové koření, sůl a pepř. Mezitím si omyjeme brambory a uvaříme je ve slupce v 3...
víceMleté bůčkové řízky
Prorostlý (libovější) bůček a plecko omyjeme a pokrájíme na kostky. Pomeleme ho, dáme do mísy a přilijeme mléko. Promícháme a necháme 1 hodinu odstát. Pak do bůčku přimícháme sůl, pepř,...
víceMlinci z pohanky
Na vál nasypeme pohankovou mouku smíchanou se solí, uděláme do ní důlek, do kterého přilijeme po částech vodu a pomocí vidličky zapracujeme v těsto. Následně těsto dobře vyhněteme rukama. Mělo...
víceMnichovský řízek s cibulí
Odblaněnou, omytou a osušenou telecí kýtu nakrájíme na plátky přes vlákno. Plátky by měly být silné přibližně 2 cm. Očistíme cibule a velmi jemně je nastrouháme. Řízky osolíme, opepříme,...
víceMokka terina
Vanilkový lusk nakrojíme a vyškrabeme dřeň, kterou dáme do mléka. Mléko s luskem, dření a kávou espressem svaříme, odstavíme z plotny a zakryjeme pokličkou na 10 minut. Do mísy dáme žloutky...
víceMokrý pes – jablečný pudinkový dezert
Omytá a oloupaná jablka nastrouháme, dáme je do rendlíku s 2,5 dl vody a rozvaříme je na kaši. V misce ve 2,5 dl vody si rozmícháme 2 vanilkové pudinky se 100-150 g cukru (podle toho, jak jsou...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele